Let`s Get Glam!

Double You Dance

Let`s Get Glam!
Zondag 25-06-17
15:00uur
€ 5,00
Dans
Bestellen

Op zondag 25 juni a.s. presenteren de leerlingen van Dansstudio Double You Dance uit Waalwijk zich weer aan het publiek in een uitbundige en spetterende dansvoorstelling met als titel ‘Let's Get Glam!’.

Bijna 5 jaar geleden startte Aukje Nieuwenhuijze in Waalwijk haar eigen dansstudio. Zij genoot haar opleiding aan de Fontys Hogeschool Dansacademie in Tilburg. Verder is zij al meer dan 10 jaar als choreografe verbonden aan Kindermusicalgroep De Notenkrakers en Jongerenmusicalgroep Djemm!, beiden actief in Waalwijk.
De verschillende dansgroepen die bij Double You Dance actief zijn, zullen ieder 3 choreografieën op de planken brengen in de grote theaterzaal. Deze groepen zijn verdeeld in Kids, Jeugd A, Jeugd B, Tieners, Jongeren en Volwassenen. 
Ook een mooie gelegenheid voor iedereen, die een leuke dansstudio zoekt, om een kijkje te komen nemen. 

De aanvang van de voorstelling is om 15.00 uur.

Kaarten a €5,= via info@doubleyoudance.nl 

 

De danslessen van Double You Dance worden gegeven in verenigingsgebouw De Ouwe Toren in Waalwijk. Meer informatie over de dansstudio is te vinden op www.doubleyoudance.nl.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten