Watch OUt theaTER

Kortsluiting

Watch OUt theaTER
Vrijdag 02-11-18
20:15uur
€ 12,00
Amateurproducties , Toneel

Een man op een bankje; een knorrige man. Hij scheldt op de vogels, het `zingen´ ervan. “Ik heb het gehad”, zegt hij zelf. Het hoeft niet meer voor hem. Nou, misschien nog eventjes...een paar herfsten en een winter. Dat zegt hij ook tegen een vrouw die naast hem komt zitten. En hij moppert over zijn echtgenote. Hij is wat in de war. En het tragische is, dat hij dit zelf weet. Hij probeert het zoveel mogelijk te verbergen en zijn fascinatie voor taal speelt hierbij een grote rol, want dat is zijn enige houvast. Zijn vrouw Charlotte, zijn dochter Julia en de buurvrouw Eva zijn z’n enige toehoorders. Tot hij het klaarblijkelijk niet meer in de hand heeft (klaarblijkelijk? Is dat een woord? …Ja, dat is een woord)…..
Vergeetachtigheid… wordt het dementie?? Wanhoop ontwikkelt zich bij de personen die het treft: zij die het ondergaan en zij die hier heel dicht bij aan de zijlijn staan.

Van elk verkocht entreebewijs doneert Watch OUt theaTER € 1,00 aan Alzheimer Nederland.

 

Spel                       : Wouter Struik, Mirjam Heiblom, Anja Spee-IJpelaar en Esmée Kok

Regie                    : Hannie van Spijk

Tekst                    : Haye van der Heyden

 

Kaarten a EUR. 12,00 (incl. pauzedrankje) te koop via kaartjes@watchouttheater.nl , of direct bij de spelers zelf.

Vanaf 15 september 2018 zijn de kaartjes ook te koop bij Fleuresse Bloemsierkunst, Raadhuisplein 21E Drunen.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten