ONA

De Moeder van David S.

ONA
Zaterdag 06-10-18
20:15uur
€ 12,50
Amateurproducties , Toneel

De Jongvolwassenen van O.N.A./O.N.S spelen De moeder van David S. van Yvonne Keuls!

Dit tijdloze boek uit de jaren 80 heeft de jongeren en regisseur Wendy de Kok uitgedaagd en geïnspireerd om een avondvullende voorstelling neer te zetten waar het publiek in meegezogen zal worden. Jongeren weten als geen ander wat er speelt in hun directe omgeving en de verwoestende rol die druggebruik kan hebben.

Groepsdruk, onzekerheid, generatiekloof, hoge verwachtingen van ouders.. zomaar een aantal termen waarmee jongeren al op jeugdige leeftijd te maken krijgen, zowel op school, thuis als binnen het sociale netwerk. Helaas zoeken deze jongeren dan nog (te) vaak een uitvlucht in softdrugs; een ongewenste opstap naar het gebruik van harddrugs.

De moeder van David S. laat een aantal jaren uit de geschiedenis van een gezin zien waarvan de oudste zoon, David, verslaafd is aan drugs. Het gezin raakt totaal ontredderd maar Len, de moeder, weigert haar zoon los te laten met alle gevolgen van dien.

Tijdens de voorstelling worden scènes afgewisseld met pakkende beelden waarbij de spelers zijn gefotografeerd in een voor ‘gebruikers’ realistische omgeving, waarbij niets mooier gemaakt is dan het in werkelijkheid is.

Ook de muziek (uit de jaren '80) die gebruikt wordt tijdens de uitvoering is in lijn met het harde onderwerp en voegt een extra dimensie toe.

LET OP VOORVERKOOP VAN KAARTEN MET KORTING A €11,00 (INCLUSIEF CONSUMPTIE): 30 augustus tussen 19.00 -21.00 uur bij de Wegwijzer Drunen en/of tot 1 September te bestellen door het totale bedrag over te maken naar rekeningnummer NL49RABO0112670202 t.n.v. toneelvereniging ONA.

In de omschrijving vermeldt u:

- Uw naam

- Uw telefoonnummer

- Uw mailadres (voor de bevestiging)

- De datum van voorstelling (5 of 6 oktober)

- Het aantal kaarten

De gereserveerde kaarten op naam en stoelnummer kunt u voorafgaande aan de voorstelling vanaf 19.30 uur afhalen aan de kassa bij de Voorste Venne.

 

Vanaf 1 September zijn de kaarten €12,50 (inclusief consumptie) te bestellen middels overboeking zoals hierboven aangegeven, of fysiek bij De Wegwijzer op donderdagavond 6-13-20-27 September en 4 oktober tussen 19.00 - 21.00 uur (Helaas geen pin aanwezig, gelieve gepast geld mee te nemen) Meer info op www.toneelverenigingona.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten